Var

Endast 10 min från Göteborgs centrum ligger Restaurangen och Golfklubben i Öjersjös natursköna miljö .

Matsalen

I vår trivsamma miljö erhåller våra kunder bästa tänkbara service och vällagad mat från en bred meny med goda drycker därtill. Restaurangen, med utsikt över golfbanans 18:e green, har fullständiga rättigheter och två stora uteserveringar . Öjersjö Mat & Golf är året om en populär och välbesökt lunchmatsal. Varje dag serveras en lunchbuffé med kött, fisk, sallad och kaffe. Även vegetariskt alternativ finns . Hit är alla välkomna oavsett om man spelar golf eller vill njuta av en god bit mat dryck eller fika!

Middag & Fest

Vi arrangerar alla typer av fester och sammankomster som konferens, bröllopsfest, födelsedagsfest, företags-kickoff, föreläsningar , event samt julbord . Designa din kväll själv eller lämna över hela ansvaret på oss. Vi kommer se till att ni får en vistelse att minnas med glädje .

Företagsgolf & Golfpaket

I samarbete med Partille Golfklubb erbjuder vi olika paket med golf, mat och dryck i trivsam förening. Det kan vara en heldag på banan för stora grupper och företag eller en mindre grupp som avser avsluta golfdagen med bastubad och en öl för att sedan inta en härlig supé i vår vackert dukade matsal, inget arrangemang är för stort eller för litet. Kontakta oss eller Partille GK’s klubbchef för att skräddarsy ert golfevenemang.

kollage

FEST – BRÖLLOP – CATERING – KONFERENS – LUNCH – EVENT – JULBORD